Het HONGARY-vakantiepakket is een van de beste deals die u zult vinden voor een exclusieve vakantie. U zult genieten van het uitzicht vanaf de top van de berg terwijl u naar het strand afdaalt. Geniet van de weelderige natuur in het hart van de resorts in Hongary.

Het nieuwste resort van de Sunflower Group is het Beach Resort aan zee. Het resort zit boordevol kamers met het ultieme uitzicht op zee, zon en lucht. Leun achterover en kijk rond vanuit uw kamer naar het prachtige uitzicht. Krijg het gevoel op het strand te zijn in dit fantastische hotel.

HONGARIJE vakantiepakketten hebben een van de beste uitzichten ter wereld. Leun achterover en geniet van de prachtige panorama’s met behulp van uw panoramische meubelen. Leun achterover en maak een keuze uit de verschillende restaurants in het resort.

Geniet van het speciale geschenk van Hongary-villa’s. Dit unieke vakantiepakket bevat ook de belofte van persoonlijke service. Kijk uit naar de gelegenheid om u te laten verwennen en goed verzorgd te worden met de hulp van het personeel.

Het resort heeft ook een eigen fitnessruimte, die u kunt gebruiken om in alle rust en sereniteit te trainen of om een ​​beetje fitter te worden en op vakantie te gaan naar het nabijgelegen strand. Er zijn plekken om te eten in de buurt van de club en op het strand.

HONGARIJE vakantiearrangementen worden per dag geregeld en uw keuze aan eetgelegenheden. Het maakt niet uit of je naar een strand wilt of binnen in het restaurant wilt eten. HONGARY resort is een droom voor alle pasgetrouwden.

Naast het goede eten heeft het resort een discotheek om te dansen en de full-service spa. Of u nu wilt ontspannen of gewoon wilt rondhangen en een paar drankjes wilt drinken, het resort biedt de faciliteiten voor u.

Het HONGARY-vakantiepakket biedt u ook een uitstekend hotel met alle benodigde faciliteiten. Het resort maakt optimaal gebruik van elke gelegenheid om u het beste te geven.

Het Sunflower Hotel is sinds de oprichting in 1974 een steunpilaar in de horeca van Hong Kong. De herberg bevindt zich nu in het dorp Hung Hom aan de oostkust van het eiland Hong Kong.

HONGDAY-vakantiepakketten zijn de perfecte manier om te ontsnappen voor elke gelegenheid. De grote verscheidenheid aan attracties en activiteiten maakt deze plek een geweldige keuze voor een uitje.

Als u een ontspannen tijd wilt hebben om met de kinderen te ontsnappen, dan zijn de HONGDAY-vakantiepakketten inclusief het kindercentrum. Er zijn zoveel opties in accommodatie en activiteiten dat u moeilijk kunt beslissen welke u wilt nemen.

Een uitje voor elke gelegenheid zal een plezier zijn. Mis de kans niet om een ​​ideaal resort te vinden door het brede aanbod aan vakantiepakketten te bekijken. Haal het meeste uit uw tijd in Hongary, met uw keuze aan accommodatie en meer.